Party

Har nyss kommit hem, så nu pimplar jag på ett litet vinglas medans jag väntar på att PTW:n ska rulla ner på gården så att jag kan bege mig in mot bränna :)
lalalalaaaaaaaaaa jag har sjukt ont i halsen.......


Vippabacken, nästa....

Idag ska jag jobba med Nea
ikväll blir det nog paaaaarty ;)




Om vi hade haft burken hade kvällen varit perfekt ;)




Trött, igen..

Har nyss kommit heeeem.... Ikväll har jag och Moa spelat spel hos Peo, med Enbom, Jessica och Peo. True or false, gissa vem som segrade?! ;) Haha, sen for jag och Moa på lite andra upptåg och nu är jag helt sjukt trött och funderar på hur i himmelens alla dagar jag ska orka jobba imorgon.........
Ingen som vet.
Men nu : Sängen!



Lite mera vaken :)

Nu är jag lite mera vaken, har hämtat bilen av mamma och lekt taxi en sväng. Nu har jag klätt mig lite och druckit tre koppar kaffe, så nu ska jag snart slänga igång en tvättmaskin och åka in till bränna och tvinga med mig Anna på seth! :)
Ikväll jobbar jag till nio sen vet jag inte vad det blir?! Men nyktert blir det då iaf, sen imorgon KANSKE det blir ett vinglas eller fem hos Malin på tjejkväll........men det vet man aldrig. Den som lever får se :)




Min favorit kusin Kornet ;)

Trött...

Somnade typ tio igår, men då blir man väckt klockan 12 av telefonen och sen hade jag lite problem med att kunna somna om igen,  och så var det tänkt att jag skulle sova lääääääääänge idag men då ringer den där jävla telefonen igen.
Men nu ska jag slå igång nå kaffe och vakna till liv.

so long suckers


(idag ska jag köpa presenter till mig själv bara för att jag är så jävla bra..........seth nästa!! ;)

Swimma....

Jag tvingade med mig Anna att simma med mig, sen så gick jag till hällan innan Iida kom och skjutsade mig de sista kilometrarna hem :) Som skönt.. Nu ska jag slå på nå musik och städa till lite här hemma tror jag! Jag har överskottsenergi!!!!!!! (Inte för att man nu ska klaga på det)
Imorgon ska jag gå in till bränna och min kära vän ANNA ska komma och möta mig ;)
Men nu ; Städning.



Här var vi lite mindre sportiga och lite mer 14år :p haha


Over and out

Alexander... :)

Nu har vi varit hos Sandra, och fy tusan vad söt Alexander var! :) Helt sjukt liten också, man förbereder sig ju på att de ska vara små men när man väl ser dem är de alltid ännu mindre än man trott. Jag var även den första personen han spydde ner, så lite stolt är jag ju ;) haha.. Ska sno nå pix av Anna och lägga upp sen när jag ids. Men nu ska jag dra på mig kläder och promenera in mot stan!




Sötaste killen i Överkalix ;)

Over and out

Kaffe = mitt liv

typ,
igår blev det inte att åka till Sandra och Alexander, men vi ska dit idag istället :)
Blev att vara med Ellen och Helena och snacka skit halva kvällen iställelt, sen lånade jag en film av Malin som jag så stort skulle se. Men efter 15 minuter beslutade jag mig för att den var ALLDELES för LÄSKIG för att somna till. Kände mig inte så motiverad att få mardrömmar halva natten.
Idag är jag ledig, sen jobbar jag fredag - söndag. (Jag skulle egentligen vara ledig den här helgen, meeeen då var jag snäll och lät Lotta  vara ledig istället :)
Nu ska jag dunka på mig nå kläder, sura på H&M och skjutsa Mois till skolan!

Nuså...

Idag hade min nya ögonfärg kommit, så nu är man blåögd igen ;)
Ska åka in till bränna och lämna bilen till min far sen så ska jag och min söta mamma promenera hem med hunden.
Har varit och shoppat lite med Anna åt Sandra och Alexander idag så då ska vi dit ikväll och se på den lilla sötnosen! I can't wait :)
Men nu ska jag studsa i bilen och åka o lämna min kamera på lagning osv.


So long fuckheads

Morsning

Kvart i sju har man dunkat upp ögonlocken på morgon, och nu är jag inne på min andra kopp kaffe så snart känner jag mig redo att leva igen.
Ska dra på mig nå smink och sen åka in till gymnasiet och lämna nå grejs från ungdomsrådet (som skulle vart utställt FÖRE jul) eftersom den personen som fick det i uppdrag "glömt lådorna på ug". Så dom hittade jag och Hanna när vi samlades för möte igår. (endast jag och Hanna närvarade)
Klockan 9 ska jag infinna mig på tallvik och börja jobba, så jag tror minsann att jag ska vara hurtig och promenera dit och tillbaka till  bränna när jag slutar igen! :)
Men nu ska jag ta och sminka mig lite grann....


So long suckers


Bedtime

Den rätte för Rosing är det absolut sämsta programmet jag någonsin i mitt liv har sett, och dessutom var det helt skämmigt också! Det ska jag verkligen aldrig mer se på igen, och bara för att styrka min åsikt så tyckte Iida (TVDROTTNINGEN) Larson också att det var dåligt, och då är det illa.
Så jag åkte hem och såg ett desperate avsnitt istället, och nu ska jag nog gå upp och se klart Hipp hipp hora, har börjat se den 2 ggr nu och endast orkat se ca 20 min sammanlagt! Haha. Jag suger på att se film...... Men ikväll får jag nog färdigsett den!


Sov gott


Apa...

Jag har ingenting vettigt att skriva som rubrik någonsin..
Idag gick jag iaf ut på en liten promenad med Anna, vi stannade även till på seth en sväng och såg på presenter till Alexander och jag hittade några gåvor till mig själv också ska jag meddela :) Sen har jag simmat, men bara en halvtimme eftersom bilen skulle hem och till ötå. Så nu sitter jag hos Iida och vi ska glo på Den rätte för Rosing snart.
Jojo, och imorgon ska jag jobba på knottet :)
Meeeeeeen nu ska jag dra mig mot soffan och glo på Linda Rosing, hon är ju bara för läcker.....hahaha



Powerwalk

Kanske man skulle ta och hänga med Anna ut på en liten powerwalk....?! Den som lever får se :)

Jahapp,

Nu är jag på fri och ser lite grann... Här har de ätit semla och jag är ju inte just lite sugen på att trycka i mig en eller sju. Men det ska jag då inte göra!
Nu ska jag hjälpa Vk med en liten annons och sen ikväll ska jag tvinga med mig min mamma att komma och simma lite grann!


So long

Vaaar är mamma?!

Sov länge på morgon, eller till tio. Sen orkade jag inte gå in till bränna eftersom klockan var så mycket innan jag var klar.
Så nu sitter jag här och undrar var min mamma är eftersom hon borde komma och hämta mig typ nu. Det skulle ju dock underlätta om hon någon gång kunde svara i sin lilla telefon, men det lär ju inte inträffa idag.

Time 4 bed.

Fasiken vad trött jag är nu, och så har jag kläckt ur mig att "jo, nog kan jag bada med 1-3orna imorgon. Det hade vart himla skönt att inte öppna sina små ögon förren imorgonkväll ska jag säga er. Men så blir det ju inte.
Fick även en lönespec idag, med mer än jag väntat mig så nu mina kära vänner ska jag nog gå och beställa hem en ny ögonfärg :)


Paaaaain!

Idag har jag promenerat upp på fri, tagit bilen åkt och skjutsat hem Hanna och sen vart på skolan med min mor. Sen nu har jag varit och sett på Alicias match, och såklart var jag ju tvungen att heja lite grann vilket nu har resulterat i ont i halsen.
Snart kommer HannaX2 och hämtar mig så ska vi till Hanna Ek på  ett litet snacka skit möte, och sånna är ju alltid trevliga, frågan är ju bara OM mina ögonlock orkar hålla sig öppna mycket länge till?
Men nu är min skjuts här så....
solongsuckers



Mitt egna lilla basketproffs ;)



Usch...

Fy vad trött jag är!
Igår så hade jag en sovkompis, Hanna Emanuelsson. Vi tänkte se Hipp hipp hora, men  Moa och Krillan hade dvd:n så det sket sig
Nu ska jag dunka på mig nå kläder och ta B och gå ut.

Middag

Nu har jag nyss slutat jobba. Ska äta middag och fara och glo på nån fest, seeeeeen ska jag och Mois nog hyra en film och bara vara!
Imorgon är det öppethus på friskolan och då ska jag vara där, sen så ska jag på kalas hos världens sötaste Alicia! :)



Trött.....

Nu sitter jag hos Iida och ser igenom nå gamla bilder.. ;)



Fest @ Enbom 06


Fest hos Touben 06/07?!


Fest hos Touben.....07 eller 06


Fest hos enbom


Juldan 07


Valborg 06


Skolavslutning 06







Det var bättre förr.. haha


Fri...

Nu är jag på friskolan ska hjälpa mamma med nå grejs...
Vi var slöa och orkade inte gå tillbaka från vippa, men Moe kom ju såklart och hämtade oss ;) Sen ikväll ska jag simma och efter det vet jag inte vad som sker?

Promenad

Snart kommer pappa och då ska jag studsa i nå clothes och åka in till Iida, sen ska vi gå till vippa och äta lunch. Det är nämnligen köttfärssås till dagens idag! ;)




Grattis...

Grattis Sandra och Jonny till eran lilla kille! :)

Snart...

alldeles snart ska jag nog gå och lägga mig. Är som helt slut...
Jag gick till vippa idag så jag var ju faktiskt riktigt duktig. Har även hunnit dra världens jävla vurpa nerför hela trappen till den andra dörren vid badhuset eftersom jag hade ögonen på telefonen och inte märkte att trappan var översnöad. Men fort var man på benen igen för att kolla att ingen såg någonting, men det tror jag inte att någon gjorde heller. Men det var säkert hela snyggt kan jag tänka mig! :p
Men nu ska jag tvätta bort sminket och studsa ner i sängen!
Over and out





Och jag höll ju fan på att glömma. Min älskling fyller 23 år idag!!! :)


 

Trött, tröttare, tröttast!

Sitter på fri och är helt sjukt slut. Idag är faktiskt (!) ända dagen jag har varit sjukt sugen på en redbull kan jag ju meddela.. men icket att jag köpte en, ist knallade jag in på shell och köpte snus.. mycket nyttigare! haha.
Har även hunnit med att gråta en vårflod på morgon, pratade med Brigid på facebook och sen när jag, mamma och pappa satt utanför moa och krillan började pappa fråga vad hon skrivit så jag berättade ju sen sa jag " men att jag saknar henne"
pappa " men kommer du ihåååååååg" och så var han ju tvungen att sätta igång mig, jag är EXTRA känslig vissa dagar...faktiskt! Haha
Men nu ska jag dra ner på bränna en sväng och sådära...


Seeeee ya

Tidig kväll

Kom hem från Moa för en stund sen, ska ladda upp nå bilder på pixbox och sen blire sängen.
Sandra har åkt in på bb ikväll också så jag är så glad för hennes skull, och hoppas allt kommer att gå bra! :) Vi måste fixa presenter och det nu snart, I can't wait! =)




Såhär snygga var jag och iida på våran promenad idag....... hahaha

Power.....

Nyss har jag tvingat Iida att komma ut och gå med mig, och eftersom det var oplanerat så hade vi inte direkt nå kläder på oss heller. Meeeeen man blir ju varm när man går :p Så en halvtimmes promenad blev det idag iaf! Imorgon ska jag nog också trotsa kylan och fan i mig gå till vippa........ :) Eller man ska aldrig säga att man ska någonting för om jag känner mig själv rätt kan det mycket väl bli så att jag ligger hemma och jäser till klockan är 5 i 3 ist!
Men nu så är jag, Iida och Enbom hos Moa. Vi ska spela lite poker och sen ska jag nog hem och nanna kudde :)
So long suckers!


Kallt, kallare, kallast.

Jag hade planer för dagen. Men när jag vaknade tio i 8 och det var -28 ute så lindade man då in sig i dubbla täcken och det enda ansträngande man orkat med är att lasta pannan full i ved för att få nån värme i huset.
Blä, vad jag hatar vinter....
Men nu är det ju faktiskt bara (!) -20 så jag ska trycka ut mig själv ur huset och åka in till bränna med Iida och se vad hon och Moa sysslar med en dag som denna! =)

So loooong suckers

Oooooops........

Ikväll har jag och Moa sett en film hos Enbom, den nya med Angelina Jolie. Den var bra, men vi var mest upprörda hela filmen typ... haha
Så nu ska jag ladda hem nå grey's och se klart sanning eller konsekvens som jag började se för någon dag sen..
Sen kan vi ju bara hoppas på att det blir VARMARE ute imorgon så att man kan sticka näsan utanför dörren utan att frysa sönder.

Angrybeaver

- Vars i helvete är du?
- Nå hos Moa, men jag kommer snart.
- Klockan  är ju för fan två och du ska upp och jobba.
- Jo, klockan tolv pappa.
- Det är sent.
- Ja, men vad gör du vaken då?
Klick


Ikväll har vi suttit hos Moa och bara surrat och svammlat, hyrde systrar i jeans som inte var så vidare bra. Sen har vi bara legat och surrat om aaaaaaallt möjligt. Hur rolig och korkad man var förut, och inte har man ju blivit smartare på äldre dar heller. Haha
Men nu ska jag gå och sova, tror att jag kanske tar bussen in och är på fri imorgon fram till jag ska på dagis, OM jag tar mig upp ur sängen så att säga :)

So long suckers



Söndag

Nu sitter jag hos Moap och ser lite top model :)
Känner mig som duktig idag, har gått med mamma och B till vippa sen har jag hjälpt mamma med nå grejer på skolan.. så jag har varit mer duktig idag än jag vanligen brukar vara på söndagar :)
Ikväll kommer Hanna Em till ökx, men jag vet inte när?! Så det blir ju spännande att se :p haha. Sen ska jag väl kanske se nån film hos Malin om hon inte är alldeles för trött :p haha

Morsning

Nu har jag sovit i 13 timmar så jag känner mig helt slut i kroppen. haha. Men ska ta Bizzi och mamma och promenera till vippa nu.......så
so long

intressant!

vad vill du bli när du blir stor:  mogen?
hur vill du dö: vill aldrig dö.. haha
vem av dina vänner är mest lik dig: jag vet inte,
vem är högljuddast: Linnea Isaksson kanske?! ;)
vem får dig mest att skratta: de flesta
vem har du känt längst: hm, Lina larsson tror jag
vem är blygast: jag vet inte?
när grät du mest: nå när jag såg nå grey's avsnitt igår kanske. haha
vad är den bästa känslan i världen: när man får som man vill :)
värsta: bakfylleångest
vart vill du bo i framtiden: jag vet inte.
om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: mycket!
hur länge tror du att du kommer leva: inte så länge

har du någonsin:
varit kär: yes
blivit dissad: haha jo
rymt hemifrån: jo men inte på seriöst
föreställt dig ditt ragg naken: haha
skolkat: tyvärr alldelens för mycket
sovit utomhus: absolut
gråtit i skolan: japp
spytt i skolan: nej?
velat bli modell: haha kanske när man var liten
gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: haha, några grejer
sett en död människa: jo
druckit:
varit på scen: haha, marknaden bland annat
snattat: kan jag inte tänka mig
varit full: absolut
retats: haha mm
blivit nerslagen: på ett slag! haha

du?
svär: jo
sjunger bra: haha nej
dushar dagligen: för det mesta
tycker att du är attraktiv: haha nej, jag har ju en spegel
kommer överens med dina föräldrar: ibland
gillar åska: jo, det är mysigt
spelar något instrument: haha nej
äger en ipod: nix
går till kyrkan: så lite som möjligt
sover med gosedjur: nej
för dagbok: njae, ibland
dansar i regn: nej
sjunger i duschen: ibland


vem var den senaste personen:
du nuddade: Iida
du pratade i tfn me? Moa
msnade med: kanske Markus?!
du kramade: Lotta K
du skällde på: nå ordentligt skällde på var väl en unge som varit dum med en annan unge. haha
sportade med: malin! :)


senast du:
skrattade: idag
grät: typ igår
filmen du såg: skitfilmen vi hyrde idag..haha
tuggade tuggumi: just nu
drog ett skämt: haha, minns inte
sång du sjöng: Jag orkar inte mer


Finally...

Nu är klockan efter tolv och det är inte alla hjärtansdag nåmer, :) Nästa år kommer jag ju att tillbringa min alla hjärtansdag med Björn Gustafsson, vi har nog hunnit bli tillsammans tills dess ;)
Nu ska jag ladda ner nån serie och se lite desperate som jag laddade hem igår men aldrig hann se. Sen mina vänner ska jag krypa till kojs!
Seeee ya


Nuså...

Nu så sitter jag, Iida och My hos Moa och ser melodifestivalen...vi har hyrt en film som vi ska titta på också :)
Moa+löken 4 ever 2 heaven

solongsuckers


Over and out

Man ska inte säga hej förren man är över bäcken............hoho

Nuuuuu har jag nyss  kommit hem för en stund sen, ska snöra på mig nå clothes och fara in mot bränna och se vad som händer och sker.
:)

Lördag

Mamma satt och kollade på resor tidigare och så sa hon till pappa "ja, men ska vi ta det här rummet med jacuzzi på terassen"
Pappa "Vadå Jacuzzi?"
"Ja, men du vet som bubblar"
"Jaha, som man kan doppa fötterna i?"
Hahaha

Och jaaaaaaaaaaaaaag orkar inte kommentera någonting om igår. Däremot fick jag slut batteri i kameran, det sög.
Haha

Klar :)

Nu sitter jag hos nea och  jögge och är helt klar för hotellet.... :)
det blir nog säkert skoj ikv..

solongsuckers

Dagens

Fredag!
Dagens frukost:
Havregrynsgröt och te
Dagens händelse: Party, party.

Dagens planer: Afterwork och vinpimplande

Dagens vill ha: Kläder!

Dagens saknad: Pengar!

Dagens drog: Snus

Dagens tråkigaste: Att inte ha nå att göra här hemma... haha

Dagens finaste: Hm, jag vet inte?!
Dagens önskan: *

Dagens måste: Vakna

Dagens dricka: Te

Dagens köp: Ingenting, so far

Dagens mat: Italiensk buffé

Dagens mående: Perfekt,

Du har på dig: Jeanskjol, leggins, kofta och linnen
Du blev glad när: Jag vaknade
Du blev arg när: Har inte blivit arg ännu :p

Du längtar efter: Ikväll

Dagens låt: Avril Lavigne - Girlfriend

Dagens frisyr: Utsläppt

Dagens smink: Ingenting, än så länge :p



Rastlös

Jag är sjukt rastlös, uttråkad, stressad (!) haha
Ikväll ska jag på afterwork med Nea, Lotta mfl. Eftersom Lotta blir 1 år äldre, så det blir säkert trevligt. :)
Vaaaaaaaaaaaaaad ska jag göra???????!!!


Lotta på sitt kalas förra året ;)

Jag absolut ÄLSKAR....

Hanna Maria Ek !
Hon ska fixa så mycket grejer åt mig idag, mitt äckliga hår tillexempel. :)
Jag ska samla ihop lite av Pipans bajs och skicka det med ett brev på posten som tack! ;)



BFF

Lite pix ;)


Jag och Linnea hösten 07?!


Jag och Moap 08


Malin och Moap 08


Jag och Iida skolavslutningen 05 eller 06?! :)


Nyår 07

Attans!

För kallt för att gå till bränna, så jag får väl äta lite frukost och snöra på mig världens varmaste kläder och gå en kortare sväng istället!
Sen ska jag till vippa och ta ut pengar och seeeeeeen måste jag fundera ut vilka kläder jag ska ha idag, trist när man inte äger några som går att änvända. Tänkte ett tag ha min svarta klännnig, men då har jag inga skor som passar den osv osv........
men jojo, frukost nästa.

Fredag,

Jag är trött och har sjukt ont i nacken.
Ikväll/idag är det väl lite planer på g, men jag kan ju inte avslöja vilka ännu.
Nu ska jag ta och fundera hur jag ska lösa ett problem eller två, leta fram Mois bankbok och vänta på att Malin hör av sig så ska jag ta Bizzi och promenera in till bränna :)


solongsuckers


ddhjk

Hoho....ni vet mitt pmshumör igår? Det finns en annan person i den här världen som är på ett ungefär samma stadium som mig!
Själv är/var jag faktiskt ganska glad idag.. men nu vart jag som mindre lycklig. Haha.
Ska iaf och simma med Malin på en stund, sen ska jag höra om jag får övernatta hos Mois och Krillan...det är nog säkrast.
tralalalalala........

solongsuckers

In my ass...

Idag tror pappa att vi (JAG) ska ta in ved, men no way. Aldrig, never in my life.
Men jag har, som ni förstår, en plan på hur jag ska slippa undan och om den inte funkar så får jag väl lov att bryta en arm eller nåt. För att ta in ved är på största allvar det tråkigaste man kan sysselsätta sig med, någonsin.



Såhär glad är däremot Moa när hon får äran att ta in lite ved! ;)

Good morning!

Nu har jag nyss vaknat så jag väntar på att kaffet ska bli klart så kanske man kan börja leva igen! På en timme ska jag till fri och äta smörgåstårta med de övriga lärarna, sen ska jag höra med Helena vad som händer och sker. :)
Är sjukt trött nu så jag ska halsa kaffe och se lite grey's.
So long suckers

Överfull

Jag är väldigt kissnödig! Men pappa sprang in på toan först så jag tog mig tyvärr inte in, så nu sitter man här och kniper för glatta livet. Haha
Ikväll har jag och Mois varit hos Linnea och surrat, det var som halvtrevligt :) Sen tog vi nå ragg runt bränna, plockade upp Kent och jag var hjärndöd osv osv...imorgon äre torsdag och Mallan ska och simma så kanske att jag hakar på?! ;)
Träffade Helena på ok också, och hon berättade då roliga grejer. Nästan så det kom i byxan...hahaha
Nä men nu är jag övertrött, tror att jag och min övernaturligt söta syster ska ta och krypa ner i sängen och se någon sjukt bra film! :)

och joo, "bara så du vet så vill jag inte vara din vän nåmer"

So long suckers! ;)


2hot4u


Dagens....

Onsdag
Dagens frukost:
Kaffe
Dagens händelse: Typ, ingenting? Ovanligt...

Dagens planer: "Kalas" och promenad

Dagens vill ha: Ett liv

Dagens saknad: Pengar!

Dagens drog: Snus

Dagens tråkigaste: Mitt humör kanske... haha

Dagens finaste: Mitt alla hjärtansdag kort som jag gav till min mamma ;)
Dagens önskan: *

Dagens måste: Jobba

Dagens dricka: Kaffe

Dagens köp: Ingenting, so far

Dagens mat: Fisk

Dagens mående: Trött och sur,

Du har på dig: Jeans och linne + kofta
Du blev glad när: Jag fick avreagera mig
Du blev arg när: Jag vaknade

Du längtar efter: Den 27

Dagens låt: Ingen speciell

Dagens frisyr: Utsläppt med små fula grislockar

Dagens smink: Ingenting

!


Promenera mera!

Mitt humör idag har ju minst sagt varit upp och ner. Det började på morgon då pappa väckte mig en halvtimmet före jag skulle vakna egentligen, och då blev jag vansinnigt sur. Sen har det bara fortsatt och jag har varit överdrivet sur. Kommer knappt ihåg sist jag varit såhär sur. Sen mitt i allt blev jag glad igen, fick ett ryck och tog Bizzi och promenerade in till bränna. Nu ska jag äta middag och åka till Linnea sen ska jag och Malin ut på en liten promenad efter det. Får väl se om jag hinner få något mer vredesutbrott under kvällen eller om mitt pms humör är slut för denna månad. Haha..
Men nu ska jag snabbkolla lite grey's innan maten.
So long suckers!



Jag, tidigare idag

Ladda, ladda, ladda....

Just nu håller jag på att ladda hem lite Grey's anatomy, under tiden tar jag igen lite Gossip girl. Har hamnat efter i alla serier som fan nu när jag nästan aldrig är hemma!! :(
Var iaf och simmade med Malin idag, som skönt :) och vi var faktiskt ganska flitiga tyckte jag, men det var bara för att Bella inte var där och förstörde genom att gå upp och skvallra i bastun så jag inte hade ro att simma nåmer som förra gången :p haha
Nu är mitt Grey's avsnitt klart, så solong suckers!



Dagens ;)

Tisdag
Dagens frukost:
Ingenting
Dagens händelse: Hm...mina fynd på seth kanske?!

Dagens planer: Inga speciella, simma..

Dagens vill ha: Money,money, money ;)

Dagens saknad: Ett liv

Dagens drog: Kaffe & snus

Dagens tråkigaste: Locka håret

Dagens finaste: Min tröja som jag har fått av Tuva och Alva i julklapp! :)
Dagens önskan: Att jag skulle vinna 1 miljon på min lott jag köpte. (jag vann ingenting)

Dagens måste: Vakna

Dagens dricka: Kaffe

Dagens köp: En lott, ett par jeans och en jacka

Dagens mat: Mjölkstuvade makaroner + korv ;)

Dagens mående: Bra

Du har på dig: Kjol.leggins och en tröja
Du blev glad när: Ingen speciell anledning
Du blev arg när: Pappa ljög att han var hemma då han skulle ha hämtat mig först

Du längtar efter: Hanna W, Brigid och min lilla lön

Dagens låt: MY BOYFRIEND, utan tvekan

Dagens frisyr: utsläppt och lockat

Dagens smink: ögonskugga, foundation, mascara, eyeliner, kajal, rubbet!


Lalala....

stuvade makaroner och korv har vi till middag idag, och att det råkar vara en av mina absolut bästa maträtter har jag ju såklart ingenting emot ;) yummie, yummie!
Jag har även hämtat ut musikalen som vi nu har på dvd, så då har vi sett lite av den hos Malin idag.. ;)
Sen så ska jag och Malin och simma kl 6 så jag känner mig lite stressad som den tidsmänniska jag är! Haha
För övrigt är det ju så att jag mååååste väl tillägga att min kära vän, tuttarna , LINNEA ISAKSSON nämligen fyller 18 år idag! Grattis, grattis. Nu är hotelllet och alla andra ställen med åldersgräns osäkra så att det sjunger om det ;)
woho


Hungrig

Just förtillfället sitter jag hos Malin och är lite små hungrig... hoppas det är nå mumsigt till middag hemma idag, vilket jag dock inte kan tänka mig.

tom - Malin vad samlar jag på ?
malin - Ingenting
t - jo, men någonting samlar jag väl på
m - nä tom, du samlar inte på någonting
t - det gör jag väl visst det
m - nä.. oj oj vad du är korkad.
t - frimärken ska jag skriva

tom håller på att skriva i min mina vänner bok förstår ni....
nu ska jag göra nåt av värde.


over and out

Tisdag

Ett roligt samtal jag hade äran att få lyssna på igår ;
K - Kan du tyda drömmar?
I - Va?
K - Ja, jag drömde så underligt inatt.
I - Vadådå?
K - Att det var måndag... ( En liten paus)
I - Jaha? Och?
K - Ja, det hände så mycket.
I - Som vad?
K - Mycket, med er och sånt. Sen när jag vaknade trodde jag fan att det var tisdag!
I - ...


Och jag har ju drömt inatt att jag........eller man ska ju inte berätta drömmar då slår de ju inte in. Men den handlade iaf om killen min, B.Gustafsson! ;) hahaha

Nu har jag tagit bilen av min mor + far, ska hoppa i duschen, locka håret och åka in mot stan... ;) haha.
Igår gjorde jag ingenting av värde, var hos Malin en sväng och ägde lite i tvspel, även om de övriga som var där mest dumförklarade mig för min styrning....Och Malins nya katt ARNOLD var gaaaaarn söt! Jag blev som kär i honom :p sen var jag hos Iida och såg på tv och slutligen hos Moa och Krillan.
Idag surrade Malin nåt om att fara och simma, så vi får väl se vad som händer och sker :)

So long suckers!




Helgen

Tänkte passa på att skriva lite om helgen när jag nu lik sitter vid datorn :)
I fredags så for jag ju på skotertävling i luleå med Pottis och dom, lite halvtrevligt sådär, sen så somnade ju alla på hemvägen. UTOM jag då såklart :) så när jag kom hem blev det ett litet uppdrag.. Och årets ros går till Iida Larson :) haha.
I lördags så hade Moa middag här hemma, sen var vi i lägenheten och sådära. Lite små trevligt :)
Och igår skrattade jag så mycket så jag höll på att dö,Malin Em var i sitt esse och sjukt rolig :) Sen var det inte lika kul att åka till vippa och jobba 3 - 9 men det funkade ju det också :)
Men nu ska jag ringa min far och sen ska jag städa mitt rum klart.

So long suckers


Min första bästis ;) hihi

Sysselsatt

10 saker om mig
1. Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? För det mesta
3. Är du uttråkad? Något
4. Är du ledsen?
5. Är du italienare? Nix
6. Är du gravid? Haha, nää
7. Är du full? Haha, nej...absolut inte :p
8. Är du en cooling? Tacka för det
9. Är du från Irland?
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Ja

7 saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Absolut
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Njae, jo det har jag nog
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Yes
6. Har du haft en hemlig beundrare? Han hade ju knappast varit hemlig om jag visste om det!?
7. Vill du gifta dig i framtiden? Jo

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Få bästa vänner
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Ingenting
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Beror väl på, men vild utekväll är ju aldrig fel ;)
8. Pengar eller lycka? Pengar köper lycka ;)
9. Dag eller natt? Natt
10. MSN eller mobil? Mobil

10 "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nix
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Jaaa........alldeles för många gånger.
4. Hoppat Bungee Jump? Nix,
5. Ljugit för någon du tycker om? Jo
6. Ätit en hel tårta?
7. Gjort bort dig offentligt? Haha, nej absolut inte..... ;)
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Njaa
9. Gråtit när ett husdjur dog? Nej
10. Velat försvinna? Haha, några få gånger

13 Senaste...
1. Telefonsamtalet du gjorde? Iida Maria Larson
2. Telefonsamtalet du fick? Mamma
3. Personen du va med?  Mois
4. Roligaste grejen som hänt? Haha, Malin Emanuelsson igår. Utan tvekan! ;)
5. Personen du sms:ade? Markus
6. Du va i en bil med? Mamma
7. Gick på bio med? Hm.....Lisa kanske?!
8. Var och shoppade med? Iida
9. Du kysste? Top Secret ;)
10. Du skrev till på myspace? Har ingen myspace
11. Du kommenterade? Nån bild på facebook kanske.
12. Du tillbringade natten med? Krillan och Moa
13. Du kramade? Nea, såklart ;)

Just nu

är jag
trött
less
irriterad
strandsatt hemma utan bil

och nu ska jag
sova en timme
städa lite på mitt rum så att vissa grisar inte har nå att klaga på
och slutligen gå i duschen

Ja, jag suger...

på att uppdatera! Har som suttit och tänkt göra det flera gånger men som aldrig kommit till skott! Nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska komma hem så jag kan ta mina täckbyxor ur bilen, sen blir det att åka till luleå på skotertävling med Pottis och dom.
Imorgon har Moa födelsedagsmiddag hemma, och det är tacos....så jag ska ladda för det hela morgondagen. Som jag för övrigt tillbringar på vippabacken.

........

Min kvinnliga sida:
[   ] Köpt en hårfön?
[ x ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[ x ] Pratat känslor?
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder?
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[ x ] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[ x ] Funderat på namn åt mina barn?
[    ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ x ] Druckit Cosmopolitan?
[ x ] Sett ett avsnitt av Sex and the city?
[ x ] Sett två avsnitt av Sex and the city?
[   ] Känt mig sugen på en kopp te?
[ x ] Känt glädje över att få blommor i present ?
[ x ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ x ] Blivit arg utan anledning?
[ x ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[ x ] Pratat skvaller?
[ x ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[ x ] Kramat en kille?
[ x ] Dansat?
[ x ] Bakat åt dig själv?

Totalt:  19 poäng


Min manliga sida:
[ x ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[    ] Ätit en blodig stek?
[   ] Läst en biltidning?
[   ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ x ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan glömt det?
[   ] Skött grillen under en grillfest?
[   ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ x ] Läst ett nummer av Slitz?
[ x ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känna sig uppskattad?
[   ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[    ] Gått på en Ulf Lundell-konsert?
[ x ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[    ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[ x ] Diskuterat bröst?
[    ] Gjort lumpen?
[   ] Läst Nick Hornby?
[   ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ x ] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[    ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ x ] Lagat någonting på egen hand?
[ x ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[    ] Tävlat i att dricka öl?

Totalt: 9 poäng


Javisst..

Igår fyllde då Moa 18 år, som ni alla säkert vet... Och på morgonen så gick vi ju då upp och sjöng till henne som vanligt, och mamma hade med alla brev och presenter som kommit i brevlådan. Och det var ju såklart ett brev som ingen av oss visste från vem det var, så det var ju väldigt intressant tyckte vi då haha.. Så Mois fick öppna det först och det var från........balklännings informations grejs! Haha... Sjukt bra :p Sen drog jag Moa och Krillan till finland, jag skulle som inte köpa nå men följde med iaf...för att slippa städa här hemma ;) Slutade med att vi köpte massa likörer till drinkar osv. Sen åkte vi till Krillan i nybyn och drack kaffe för att sen åka hem och äta middag och dricka champange.. Vidare till lägenheten och göra drinkar. Och de var väl inte så jätte mumsiga direkt... haha.. Sen blev det ju då relaxen och jag hade iaf skit kul :) Även om man fick vara lite irriterad, men det är ju sånt som hör till ... haha..
Nu ska jag gå upp och sova för imorgon ska ju Vicky fota mig, Moap och Iida och jag har precis lagomt till dess odlat ut lite finnar här och var som jag tyckte skulle passa in på bilderna! Hahaha
Näääääämen god natt mina vänner.

P.s Hanna W, din dikt var väldigt fin. Jag var tvungen att gråta när jag läste den till Moa! Hahaha!! ;)




Moa igår.......;)

RSS 2.0