Måndag hela veckan

Nu är jag i ötå, som vanligt... :p Första måndagen jag är här på flera veckor är det iaf.
Är nästan inte trött idag, men det kommer väl.
På lördag var det dop och sen åkte jag till heden och åt mat, sen for jag hem till lägenheten och drack vin med Bella, Moap, HANNA EK och så kom Maja och Lina förbi en stund innan vi drog till hotellet...och jag hade då sjukt kul iaf :) Sen var det efterfest och tjugo över 4 gick jag och Moap hem...jag till mig och Moap till Jp sen vaknade jag på söndag runt 10 och fattade ingenting. Sen fortsatte dagen med att jag sov lite mer, åt pizza, såg greys med Moa och hejade på ökx i basketen och sen såg jag Krillan och Moa och Elin en film hos Krillan och Moa.. :) Perfekt avslutning på dagen.
Lalala.... jag är på himla bra humör idag!

Snart är det jul hörni!!!


Trött,

är i Ötå nu...efter jobbet ska jag hem och snabbstäda eftersom att AnnaKarin kommer och hämtar Hannas grejer ieftermiddag, så jag tänkte att det vore trevligt för henne om hon kunde gå in i lägenheten utan att behöva simma genom ett hav av reklam och kläder. + att jag inte orkar vara hemma för att det är så stökigt och äckligt där.
Har fått lön idag...skönt! Så jag har betalat räkningar. Långt ifrån alla dock men 1500 spänn har man skickat iväg. Nu har jag shopping-stopp till...november! Åtminstonde. Bara den där Ginaklänningen blir min så klarar jag mig nog.
Och imorgon är det dop och jag ska läsa dikt i kyrkan, så den måste jag också träna på ikväll så att jag inte stakar mig allt för mycket. Jag ska läsa ur Profeten, Om barnet. Tyckte att den passade, och så är den ju alldeles underbart bra! :)  Men nu ska jag försöka sälja...eller iaf logga in så att jag får inloggningstid.


See ya

Tack kn*llet ;)

Nu tycker jag att jag har varit ganska duktig ;) Nu blev jag klar med Idas blogg. vi får se ifall hon får ett utbrott eller om hon gillar det hon ser =) Ja, hon ville ha lite förändringar, så vi hjälpte till..

//Hemlig beundrare

Varför, Gud?

Idag har jag varit hos Anette, och det var garnskönt. Sen åkte jag och Bella till jobbet, och jobbade...och vi fick oss lite ögongodis ;) haha. Men iaf så kom våran lilla dator hem från lagningen igårkväll, så nu tänkte jag att jag skulle hetsse Grey's, Desperate och allt annat när jag kom hem. Men självklar, själv-jävla-klart funkar inte ljudet. Varför, Gud, VARFÖR??!!

Ötå..

Är på jobbet i ötå nu...garn kul.
Nej, men det duger.
Satt och sjöng med i en låt, helt i andra tankar när en gubbe svarade..så fick jag sälj och hörde såklart inte adressen. Så Lina fick lyssna på den åt mig.
Så i början hör man mig sjunga
- yeah
gubben- hallå
- hej jag heter Ida...
ja det var så fint och vackert så jag skrattade tills jag grät när vi hörde på det. Om, och om och om igen... :)

Chill out

Nu ligger jag hos Marie, och hon är inte hemma. Haha. Det är en kattunge här som jamar så att man tror den är döende!
Ihelgen får man lön, men jag har så mycket räkningar och andra skulder den här måndaden så att jag kommer nog inte ha mycket pengar över alls. Blä...
Men iaf så är det ju skönt när man har betalat allt :)
Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske sova hemma i lägenheten för första gången sen i fredags?! Måste städa där nå när jag ids...så att jag orkar vara där igen.
Jag saknar Hanna, jag vill att hon ska komma hem nu!





Lev och lär.

Den som pratar skit om andra i din närvaro,
pratar också skit om dig i din frånvaro.

...fast det visste väl alla redan kanske.

Det är en grej som har stört mig nu i flera månader, eller två personer, skulle man också kunna säga. Men iaf, så har det gått/går en massa idiotiska rykten. Och jag är så sjukt less så att jag bara vill spy när jag hör det av alla olika hela tiden. Och det värsta är ju också att folk i den här kommunen är så jävla blåsta så att dom tror precis allt dom hör...så länge det gäller någon annan. Sen direkt det går ett halvt rykte om dom då grinar dom sönder världen och förstår inte vad det är för fel på alla andra som snackar så mycket skit. Och nu säger jag inte heller att jag är guds bästa barn, men jag kan iaf tänka mig för lite grann innan jag sprider ut en del grejer.
Jag tycker inte att folk ska snacka så mycket om saker de inte har en halv aning om...speciellt inte när de direkt man träffar dom är så himla gulliga och trevliga.. Nä usch det gillar vi inte!
Och vissa grejer ska man inte skriva ut i bloggen heller, så jag ska nog inte skriva ut det här heller...men de flesta vet väl säkert redan vad det handlar om...och ni övriga kan ju fundera vidare.

so long fuckheads

Tisdag.

Alltså jag verkar inte kunna bli seriös med att blogga. Glömmer som bort att göra det, eller så ids jag inte.
Men helgen blev inte så lugn som jag hade trott, i fredags firade vi ju Elin...började med förfest hos Moa där vi sminkade oss och drack lite grann innan vi åkte till hotellet. Där var jag inte så himla länge innan jag for till Märet och spelade lite poker med massa folk som mitt i allt försvann och kvar var jag, Malin, Marie, Daniel och Krille så vi spelade lite Alias och sådära..gick jag, Malin, Daniel och Krille till Malin och tänkte spela mera Alias men Daniel och Krille for så jag och Malin försökte styra upp två spelare till men lyckades bara styra upp Moa som kom över och surrade lite, jag tog mig en powernap och sen gick jag hem... :) I lördags var jag helt slut hela dagen ungefär eftersom jag inte sov så mycket natten innan...så jag somnade tidigt hos Moa och på söndag såg jag basket i luleå hela dagen ungefär :)


Men nu börjar lektionen så jag måste sjabba....

Mys

Skrev ett helt långt inlägg tidigare men det försvann så jag blev måttligt less.
Har iaf inte varit på jobbet idag, jag kände mig inte så frestad att köra till ötå i den här jävla halkan. Hojja! Så istället har jag sovit till 11, lagat lunch till mig och Marie, sen när jag låg med Casper på soffan och han somnade så råkades jag somna igen också. Så sammanfattningen av dagen är väl att jag har sovit mestadels. :) Men det är ju verkligen välbebehövligt.

Just nu ligger det en kattunge och sover på min axel och en annan mellan mina bröst så jag har det värre mysigt. Tror faktiskt att kattungar måste vara det sötaste som finns, ever.

Tror att vi ska spela Alias här på nå tag, sen blir det nog att gå hem och sova så jag orkar med mitt jobb imorgon :)
Helgen blir nog lugn, eller något i den stilen. Elin fyller 18 imorgon så då måste man ju fira henne en sväng :)


so long suckers


joda

Regler:
1. ta fram din mobil,
2. bläddra random i din inkorg,
3. stanna när du räknat till tio och skriv sms som svar på frågorna.



Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen?
Kan du ringa mig?

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Nå jag sa ingenting direkt.. Jag ringer dig sen. Jag har besök!

Vad är det första du säger om din kompis blir påkörd av en buss?
Var är du?

Vilket sms blev du mest berörd av?
Ingen aning.. Du då?

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Vad gör du din skit?

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Va bara nyfiken :)

Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Ja orkar int fara dit :-)

Vad vill du höra mest av allt?
Brynäs suger..

I will love you 'til the day I die

Your strength is so hard to find
I feel so much stronger now
the feeling's alright
Your words make me whole again
Those eyes cannot ever lie
you're so divine

I'm not ever alone
You're not ever alone

I'm head over heels goddess of mine
Your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm not ever alone

Your smile is heavenly
I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe
the shiver's around me now, you're so fine

I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

The heart is pumping for my life
the mind is happy and I,


I will love you 'til the day I die



I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt,
without you I wouldn't survive


Sömnsvårigheter?!

Alltså, jag har varit himla trött hela jävla dagen...men nu direkt man kommer hem och ska sova så är jag inte det minsta trött. Kommer säkert ligga i 100 år i sängen och inte kunna somna heller.
Känner mig som nere, less på allting ungefär! Men det är ingenting jag tänker kommentera här...lixom!


Helgen som varit har iaf sett ut såhär ;

Jobbade på friskolan till efter 1, sen åkte jag och Hännet hem med bussen och hämtade golfen innan vi drog till bränna igen. Där åkte vi till gymnasiet och hängde en sväng, sen var vi på bollan och hos Annika och Hasse en stund och så åkte vi till heden och bytte till Cittran och på vägen skämde vi ju också ut oss..rejält. Även Filip fick äran att vara med! :) Sen åkte vi och snurrade runt bränna och åkte till mig så jag fick fixa mig lite innan vi åkte till Moa, där även Elin var, och så gjorde vi vårrullar och snackade lite skit och sen gick jag till Märet och spelade spel med henne, Mallan och Rebecca. Sen kom det dit nå mer folk och vi spelade lite poker och jag gick + , vilket var sjukt nödvändigt.
På lördag började jag jobba 12, innan dess hann jag med att vara med Casper och Marie en stund innan jag rullade mot Vippa. Efter jobbet åkte jag till Marie och spelade lite spel och surrade, det kom även dit nå mer folk som deltog i vårat Alias spelande. Sen åkte vi alla (utom Märet och några fler) till Sam innan jag Rebecca och Tobbe gick tillbaka till Marie och David och jag gick och la mig medans dom andra dillade på. 
På söndag....ja vad gjorde jag då?! Steg upp vid 9 och skjutsade Rebecca till tallvik, hade morgonhäng på OK med Moa och Emma som jobbade, åkte till Marie och åt tacos och vilade. Sen var det basket för hela slanten så jag och Marie dunkade på Cabbe overallen och tog med han på hans första basketmatch här i livet, dock hade jag inte tid att ägna honom allt för mycket uppmärksamhet eftersom att matchen var så sjuuuukt spännande, vilket Marie också fick erfara då hon fick min hand i ansiktet vid ett tillfälle, efter det tog hon ett behörigt avstånd från mig. WHY?! :) Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv i helgen.

Igår jobbade jag på friskolan till lunch som vanligt sen hängde jag runt bränna och var odräglig resten av dagen, eller vad jag då gjorde, innan jag åkte med Ann till töre och hämtade min bil. Sen rullade jag in på matlagningskursen åt thaimat som alltid är lika gott och sen bar det iväg till Moa och Krillan för att se tv osvosv innan jag gick hem och sov.

Och nu är jag hos mamma och pappa och sitter, imorgon ska jag till ötå så jag antar att jag ska gå och titta i taket en stund innan jag slutligen, äntligen, somnar! :)

Allt för nu. Over and out.


 

Tisdag

Ligger hos Mallan och ser desperate... är sjukt trött.
hoho

Måndag.

Helgen har ju varit och farit, och jag har haft himla kul.
På fredag hade vi personalfest, och det var ju roligt till och från. Sen på lördag var man bakfull som ett ägg och hade ont i nacken så det räckte och blev över...så det gick lite trögt att komma igång men vi åt middag hos Majsan och det var mumsigt. Sen var det några förfester innan det blev hotellet. Och igår jobbade jag 4 - 9 !
Idag har jag varit på fri till lunch och nu ska jag åka med våran söta älsklings Pip till kalix, för hon är sjuk. Så vi får be en bön och hålla alla tummar i världen för att det inte är någonting allvarligt!

 

 

 





 

  
Har inga bilder från lördagen ännu...men det kommer :)




     


2 Oktober

Klockan är efter tolv och jag borde sova!
Har sett klart Grey's anatomy och grinat lite, tyvärr hade inte 3 avsnittet kommit ut så det kunde jag inte se, så då såg jag Desperate housewives istället och det var också sjukt bra! Jobbigt att det är höst nu så att man ska vara beroende av alla jävla serier nu igen... Haha..
Men nu ska jag gå och sova, med min söta mamma! ;) Pappa är i kalix på nå jobb så nu ska jag vara liten och sova med mammisen :)

So long suckers

Imorgon...

är det äntligen fredag! Känns ut som att veckan har gått otroligt sakta!
Vi har iaf personalfest i Ötå imorgon, och det kommer nog att bli skitkul :) Så nu måste fundera på vilka kläder man ska smacka på sig....................och sen kommer det lik sluta med att man har någonting helt annat än det man tänkte från första början :p

Nu är jag hemma på heden, jag och Mamma ska laga middag och se på film.. :) Och jag kommer nog faktiskt att däcka efter tio minuter..känner att jag blir som dåsig av de här tabletterna! eller så är det att jag inte har sovit ordentligt på flera nätter..?! Vem vet, vem vet..?!
Men nu ska jag hjälpa till med maten.

So long suckers

RSS 2.0