söndag

helgen har varit och farit, och lika skönt är ju det. imorgon jobbar vi kväll, skönt.
= sovmorgononononon! har inte fått mycket sömn ihelgen iaf, somnade väl runt halv 8 i fredags och sen var det julbord igår då...så ikväll ska jag vila upp mig duktigt.
so long suckers


Lalalaa...

Jag är på extremt bra humör idag!!

WOHO

Suck...

vad mätt jag är.
Och trött.
Igår hyrde jag nyaste Wallander la mig i sängen och somnade efter den redan kl 11.
Imorgon ska jag vara på friskolan all day, och sen har jag faktiskt tagit ledigt från ötå. För man är så himla slut i huvudet efter att ha varit med ungar en hel dag så att det är ingen idé att fara och jobba någon annanstans man orkar lik inte koncentrera sig.
Jag tror kanske att jag och mamma skulle gå till bränna snart? Meeen jag vart som förslöad här jag satte mig. Men kanske man orkar, you never know.

Puss.

Hur det går bra...

..med min blogguppdatering! Haha

Är iaf himla trött nu så jag tänker inte delge er med någon speciell information om mitt händelserika liv ikväll heller. Har jobbat 12 timmar idag och det blir samma pass imorgon, så nu ska jag nog gå och sova snart.
Har blivit seriös med mitt liv och faktiskt börjat läsa upp mina betyg och sådär. Så duktig är jag ;)
Sen så händer det inte alls mycket intressant i mitt lilla liv.
Jo, jag har skaffat fiskar på facebook och pappa gör mig GALEN!

Tisdag.

Helgen som var firade vi Hanna i fredags, och det hela började med att hon fick klä ut sig till lejon. Sedan fick hon tigga ihop pengar till en drink, vilket hon lyckades med mer än väl eftersom hon fick ihop till TVÅ! ;) Självklart belönades hon med en flaska bubbelvin :)
Kvällen innebar middag på hotellet, jag åt dock inte utan la mina cash på drinkar ist...och tyvärr tequila. Efter hotellet var jag tvungen att vingla hem och hämta mitt vin och efter det gå till Lina. Lördagen var inte lika rolig eftersom att jag hade i psyket halva dagen, sov andra halvan och fyllde i endel med vin och skitsnack med Mallan :)

Idag ringde MallanEm och hörde om jag kunde vara hårmodell åt dom imorgon och tacka för det så imorgon/ikväll blir det luleå för hela busskortet :)

Härligt härligt.


so long suckers

Förbannades hora!!

...kattungar till salu! :)






gå in här --->  http://minivampyren.blogg.se



Yes

så är det.


RSS 2.0