Hugo

Jag har vunnit 1000 kr på triss igår, så då var jag glad.
Och idag har jag och Hanna skaffat en ny familjemedlem, Hugo... Han är jättesöt :)
Imorgon är det midsommar och då ska vi äta middag hos Jp sen får vi se vad som sker, tror att det kommer bli sjukt kul  iaf :)

Det vet du...

Killar är som bussar, missar du en så kommer det alltid en ny :)



Jippi....

Fy vad mitt liv går uppåt alltså, allt går som bra nu, inte.
Men jag har fått mina skattepengar idag, och innan jag har betalat allt jag ska, och handlat det jag behöver inklusive hårfärg så är dom slut igen. tur att lönen kommer nästa vecka iaf!

Working..

Nu är jag på jobbet, och idag är Hanna här också... så hon kanske ska börja jobba här med :)
idag har vi flyttat sängen och jag har tvättat lite kläder, ska tvätta resten på torsdag såå lite har man ju fått gjort idag.


Tvätt...

Jahapp, då bokade man tvättid igår och när jag ska gå och tvätta på morgon inser jag att jag inte har nåt tvättmedel. utan bara sköljmedel. Så då fick man springa på ica en sväng, tror att tvätten är klar nu.. Och Hanna ligger ännu och sover och fattar inte till att stiga upp så snart ska jag sparka henne ur soffan, men först ska jag hämta tvätten..

so long suckers

Ötå.se

Nu är jag på jobbet och vi kom en timme (!) försent eftersom vi har fått nya tider nu när det är sommar, men det visste inte vi. Så att så kan det gå...
Hanna Emanuelsson har ju flyttat in med mig i lägenheten, så idag har vi varit och handlat mat för alldeles för mycket pengar, sen lagade vi lövbiffpasta innan jag for och jobbade. Och ikväll kanske vi ska ta och flytta hennes säng till lägenheten om vi orkar annars blir det imorgon... och imorgon har vi bestämt oss för att verkligen STORSTÄDA, för vi har ingen ordning i någon av garderoberna, och jag måååååååste boka tid i tvättstugan..men det känns så jävla jobbigt..

Men nu ska jag ta och fortsätta med mitt superroliga ringande till sverige och sälja kalsonger. wohoo...

RSS 2.0