Sjuk...

Fy vad jag håller på att bli förkyld, skulle tro att jag är döende imorgon...........!
Nu är jag på fri. har nyss ätit lunch och så ska vi se bron till terabitia snart :) Men nu ska jag gå och se vad alla barn gör

Jojo,

fan vad alla gnäller på att jag aldrig uppdaterar. Men jag har som ingenting vettigt att skriva,, haha.
Idag och imorgon är jag på friskolan, sen så ska vi ett helt gäng på afterwork imorgon också :)
Har klantat mig och lämnat in mina lönepapper försent så när alla andra fick lön idag var jag INTE en av dem...men hon på löne skulle fixa så jag får pengarna imorgon.. Sjukt snällt! :)
Men nu ska jag duka bordet för snart äre mat :D






jag är så söt att man får hål i tänderna hihi


Onsdag

Tycker veckorna går himla fort.
Är på fri fram till lunch idag, sen ska jag städa lägenheten, började igår så nu är det väl hälften kvar....av städningen. Sen måste jag ju tvätta också! Fy vad jobbigt....
Men nu ska jag gå ut och leka med mina barn :)


Underbara måndag.

Hur jag älskar att slå upp ögonen på måndagar, det är då man inser hur underbart livet är. Speciellt eftersom jag började läsa "Är det någon där?" av Marian Keyes igår och såklart inte kunde sluta förren halv 3, 3. Sen när jag väl hade somnat, så drömde jag (tror jag) att det var någon och knackade svin hårt baki dörren, meen att jag var för trött för att öppna...sen drömde jag att jag öppnade och släppte in personen i fråga och efter en stund vaknade jag igen, med hjärtklappning som hette duga eftersom jag inte fattade om jag drömt att någon var baki dörren eller om någon varit där! Haha..
Idag så MÅSTE jag lämna in mina lönepapper från dagis, och jag skulle även borda städa lägenheten, och så ska jag till ötå och jobba..
Meeen nu ska jag snoka sönder mitt nya beroende, Facebook ;)

Sandudden.nu

Nu ligger jag i sandudden och snackar skit med Hanna Em :) hihi.. har jobbat på vippa till halv 11, och imorgon är de ötå som gäller.. cash cash cash

.....

har nyss ätit mat hos Moa, kycklingsallad... så nu ska jag göra mig klar inför vippa.
see ya

Nu så...

är det färdig svamlat.

En shopaholics bekännelser

ska jag och Helena se nu, jag tror att den kommer att vara sjuuuuuuukt bra...annars blir jag fan irriterad! Haha




Trött

Idag är jag inte så himla pigg.. Igår spelade jag lite Buzz med Saga och sen började vi se någon film som jag inte kommer ihåg namnet på, men jag somnade inte tidigt iaf...sen så finns det ju dom som snarkar sönder världen när man försöker sova så det underlättar ju inte direkt :)
Men idag ska jag iaf återvända till ötå, känner mig inte direkt supermotiverad, men nog vetja det går bra...man får ju iaf pengar vilket aldrig är helt fel! :)
Nå nu ska jag kolla om varmvattnet är klart, för jag är nämligen på heden och snyltar igen..haha.. orkade inte åka in till bränna för att duscha och sen tillbaka till heden igen när jag lik har kläder och sånt här :p men nu är det duschen nästa....... :)




när jag åker till moster i sthlm så är det skor som är överst på min handlingslista ;)

Apa

Pappa är garn-jävla-seg just nu så jag får fan i psyket......

I'm back

Jag har haft lite långledigt, både från bloggen och från jobb.. har varit ledig hela förra veckan, men har dock jobbat i helgen på vippa eftersom att de behövde folk.. roligt var det, faktiskt. Sen igår tog jag, Matti och Lotta det skönaste badet ever! Måste göras om :)
Sen så har det inte alls hänt mycket, och ingenting..
Nu ska jag ta och göra ett ärende innan det blir dags för lunch på vippabacken med Mois Alva och Tuva.... :)









snodde bilderna från Lotta, :p

RSS 2.0