Shopping @ centrum,

Idag har jag fyndat mig lite grejer på centrum, skulle bara in en sväng och se lite men när jag kom ut så var jag 3 ögonskuggor, 1 mascara, 1 eyeliner, lösnaglar, 1 parfym 1 läppglans, och 1 par örhängen rikare :p men det är ju nödvändiga grejer.... ;)

Hihi

Jag ska sova nu. Som svar på Hanna Ek's fråga hur många gånger jag har läst bröderna lejonhjärta så har jag nog läst den ca 10 ggr, och den är lika bra varje gång.

Imorgon ska jag till kyrkan på påskvandring. WOHO!



Trött,,

Jag är så sjukt trött idag, ska nog åka och sola när jag har slutat jobba. Sen blire ötå med Sandra och Lina, Sandra skulle ta bilen. skönt, slipper man vara åkrädd.... :p haha.
Men nu ska jag ringa in mina små änglar.. Jag har börjat med en ny högläsningsbok åt 1 - 3 orna. Ingen annan än Bröderna Lejonhjärta, I love it. Det kan omöjligt finnas en bättre bok.

Nu ska jag berätta för er om min bror, min bror Jonathan Lejonhjärta. Det är nästan som en saga tycker jag, och lite lite som en spökhistoria också. Jonathan hette inte Lejonhjärta från början, han hette Lejon precis som mamma och jag.


måndag

det är måndag och alla är vi pigga och glada.
jag har iaf beställt hem ett par skor, så kan den här veckan få en bättre start?! Nix, skulle inte tro det ;)

Kalixxxxx

Igår var vi i kalix och det var kul. Mer tänker jag inte kommentera om den kvällen. Ni får vara nyfikna istället :p
Har jobbat till 9 och nu har jag Mois och Krillan hyrt en film, LÅT DEN RÄTTE KOMMA IN. Så ikväll ska jag ÄNTLIGEN få se den! Haha, den kommer säkert suga, men vi ska ha myspys i sängen. Det äger ju att vara 3hjulet ;)
Jag vill ha TAAAAACOS!
Puss!


Hej alla.

Har nyss kommit från Sundom, har varit hos min morbror och ätit vofflor tillsammans med nästan alla andra av mammas syskon + barn + respektive. Trevligt, trevligt.
Nu sitter jag hos Iida och dricker ett vinglas i väntan på att Iida ska komma hem, sen ska vi till kalix och göra stan osäker ;) tihi


Trött..

Jag är himla trött och ska för ovanlighetensskull och jobba. Hade behövt duscha, men jag gör det när jag har slutat istället! Jag har inte varit ledig en endaste dag på över 2 veckor..... råligt värre.
Iquell ska vi till kalix

Luleå

Det blev ingen piercing idag för er som undrar, de hade stängt så det blir en annan gång ist :p
Så istället för det köpte jag 1 par skor 3 linnen, 1 tunika, 1 par jeans, 3 leggins, 1 bh, 4 trosor, 1mascara, 1 kofta, och säkert nåt mer som jag har glömt bort. MEn skorna var iaf skitsnygga! ;) 
Ikväll ska jag på bio med Hanna....:D

So long fuckheads 

Bedtime

Rubriken säger väl allt?!
Och imorgon ska jag och Lina till luleå och göra....en favorit i repris kanske man kan säga, men inte i naveln den här gången ;)




Ötå

Har nyss kommit från fri, väntar på att Lina kommer också ska vi fara mot ötå.
Är så himla trött, och inte kunde jag somna igår heller. Låg och stirrade i taket i säkert 1 timme innan jag ens var i närheten av att kunna somna!
Meeeeen nu ska jag snoka lite innan vi ska fara.


over and out



Power to the people

Jag är sjukt trött.
Har jobbat på fri till halv två och sen i ötå från halv fyra och vi har sålt mr music idag och det gick inge vidare tyckte jag...tacka vetja kalsongerna, mycket lättare ;)
Imorgon är det fri + ötå igen så det är väl bäst att man kastar sig i säng nu så att man orkar :)


SO LONG SUCKERS

Måndag morgon.

Det är måndag och klockan är halv 8, det är alltid lika härligt.
Duschen nästa!




Såhär het är jag som nyvaken..tihi


Helgen har varit och farit

Stannade i ötå i fredags och gick ut med Lina och Stina :) Sen igår jobbade jag till 7 och efter det drog vi till luleå på tatueringsmässan, Mois tänkte göra en tatuering men ingen hade tid och vi var ju där ganska sent så det blev ingenting av det..
Meen nu ska jag krypa ner i soffan och se lite tv med resten av min familj :P
so long suckers

Linda Rosing, nästa

Idag har vi (jag) roat oss med att riva ur papper ur kollegieblock och trycka in i bh:n på jobbet...jag skulle passa utmärkt som Linda Rosing kan jag ju meddela er ;)

Upptagen.

Jag är trött.
Jag måste orka leva.
Jag måste gå i duschen,
duschen är upptagen.

Litte at jöra

Gör såhär:

1. Ta fram din mobil

2. Bläddra igenom din inkorg

3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et

4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän/ var otrogen mot dig?

Skönt..
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? 

När vi var i thailand första gången.

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss? 

Nej, 7 sen drog jag :)

4. Vilket sms blev du mest berörd av?.

Fint!
5. Vad säger din respektive innan du går och lägger dig? 

Jaha har du bytt?
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?  
Har du bilen imorgon?

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? 

Har du kul?

8. Vad vill du höra mest av allt? 

Ring

9. Vad skulle du säga om du fick jobb i dag?
Mm..
10. Din romantiska replik?

okej, nice bajs!

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?

Great! :)


Jag gillar inte...

när anonyma personer kommenterar min blogg, det måste jag bara säga.
Har kommit från ötå för en stund sen, så nu trillade jag nyss ur en välbehövlig dusch. Håller på att koka makaroner inför min lilla matlåda imorgon...ska nämligen, hör och häpna, äta makaroner och köttfärssås till middag imorrn tänkte jag! :)
Ihelgen vet jag ännu inte vad det blir?! Kanske den där tatueringsmässan med Lina och Moa, eller så kanske man jobbar istället...den som lever får se! Jag och Lina ska ju göra hål i tungan också! WOHO! ;)
Är som på bättre humör nu känner jag.....hoppas det håller i sig  till imorgon bara :p


So long suckers




Jajisses

Är på fri nu, och mitt humör är inte på topp. Att mina kära elever verkar ha glömt öronen och tankeförmågan hemma idag gör inte att man blir på bättre humör direkt! Jag känner att snart kommer det att bli utbrott i vulkanen....
Jojojojojooooo....

Oho...

Kom hem från ötå för en stund sen, det gick SKIT att sälja idag...men det är nog för att jag är lite små sjuk. Hudcancer/förkyld/magsjuka, jag är duktig som ens lever om jag får säga det själv.
Och jag har alltid sagt att jag har dåligt lokalsinne, vilket jag bevisade idag då vi hade bråttom från Teleconnect för att hinna på OK innan de stängde och jag gasar iväg, självklart, åt fel håll.. Haha! Jag är så duktig.,
Men nu ska jag kasta mig i säng och läsa Linda Rosing.

So long suckers




Hata...

Jag hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  
hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  
hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  
hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  
hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar  
våran bil.

Nya skor :)

Igår skulle jag ju beställa hem ett par nya gympaskor eftersom att de jag har nu 1. Är för stora 2. Ser ut som fan.
Men istället för att klicka hem ett par vanliga gympaskor så råkades jag klicka hem ett par andra. Men det är ju nästan gympaskor + att de nästan var gratis.... 

--->   http://dinsko.se/Dam/Tema/The-trend-is-new-sport.aspx?art=244680&image=_A

Onsdag

Det är onsdag och vi tar ihop händerna och tackar Gud för att kaffet finns!

Nu så...

Jag har som inte varit vidare bra på att uppdatera er om mitt överdrivet intressanta liv. Men igår började jag ju på den hära utbildningen på teleconnect i ötå, och det går väl sådära. Har börjat ringa till norge lite idag, och jag förstår väl ungefär 50% av vad de säger ibland meeeen man lär sig ju. Sandra och Lina låter ju som att de bor i norge själva när de pratar så nog vetja jag ska klara av att avancera mig till att fatta iaf 65% ;) Seeeeeeeen så har vi ju ögongodis som heter duga på jobbet också. Man blir lite ofokuserad ibland.. haha..
Sen har jag varit på Step-up med Maja och Agnes ikväll, och ja vad ska man säga. Konditionen måste förbättras. Hängde inte alls med. Imorgon ska jag jobba på fri och sen på kvällen ska vi på Core,  OM det nu inte är ötå som står på schemat. Men är nog ledig därifrån tror jag :)
Nu ska jag duscha och slänga mig i sängen.. Är himla trött....


Men det bästa ögongodiset är ju såklart Berra G.... ;)



Lalala...

Har jobbat 12 timmar idag, så jag är lite lagomt trött.
Imorgon ska vi vara i ötå kl 9 så nu är det bedtime.

So long suckers

Tidsfördriv

Hur imponerar man på dig? 
Jag vet inte...

Brukar du skratta för dig själv?
Haha, varje dag.

Hur svarar du i mobilen?
Hallå?

Vem ringde du senast?
Moa

Rakar du benen?
Javisst, men hur ofta är ju en annan fråga. de kallar mig igelkotten.....

När brukar du gå och lägga dig?
Olika

Hur mycket krävs det för att du ska bli full?
En cider, typ.

Vilken årstid tycker du bäst om?
SOMMAR!!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Jo för fan!

Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor?
Köpa mig en lägenhet utanför norrbotten.

Tänker du mycket på ditt utseende?
Ibland och ibland inte. Haha

Vad får dig att slappna av?
Folk jag känner och tycker om.

Är du mörkrädd?
Som fan, minst en lampa på när jag sover själv.

När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon?
Mellan 11-12

På vem/vad avreagerar du oftast din ilska?
Pappa

Bråkar du och dina syskon ofta?
Jo, i perioder.

Vem är den viktigaste personen i ditt liv?
Moa Anna Matilda Wennberg, utan tvekan faktiskt!

Vad föredrar du för sorts filmer?
Läskiga

Vad slösar du mest pengar på?
Skor och fest,

Vad använder du för droger?
Alkohol och snus. :p

Vilka djur är du mest rädd för?
Spindlar....

Vilken kändis är hetast?
B.G

Vilken är din favoritglass?
Magnum temtation

Vad har du för personlighet?
Glad, för det mesta

Lever dina föräldrar tillsammans?
Yes, vi är en stor lycklig familj....

Har du tandläkarskräck?
Nej,

Vad heter du i mellannamn?
Helena Sofia

Är du en morgon eller kvällsmänniska?
Kvällsmänniska helt klart!

Var är du född?
Boden på BB

Vilken ögonfärg har du?
Bruna

Biter du på naglarna? Jodå

Gillar du att slåss?
 
Näe.

Är du bra på att måla?
Haha, absolut inte!

Har du några homosexuella vänner?
Nej inte vad jag vet.

Vad ska du göra ikväll?
Sova

Bio eller promenad?
Både och beror vad det är för sällskap.

Är du kittlig?
Aningen....

Anser du att du är stark?
Haha, nej.

Nuuu...

Nu så vet jag vad jag VILL göra för att fira min 20års dag! Sen om det kommer genomföras är ju en helt annan femma. Vi behöver en person över 25 iaf, någon frivillig? ;)

I'm inlove.....;)

Idag har jag blivi kär, i den nya magnum glassen. Martin åt en sån så vad tror ni jag var tvungen?! Jo, hämta en jag med...så nu kommer det att svullas magnum varje gång man går i närheten av en glassdisk. Haha

Frukost..

Har nyss vaknat, ska kasta i mig nå frukost och sen ska jag d u s c h a ! Fy vad smutsig jag känner mig... Allt mitt smink är hos Moap så om jag hinner måste jag åka förbi och hämta det innan jag börjar jobba, annars får man väl se ut som hej kom och hjälp mig...är ju inte helt ovanligt att man gör det :p
Igår så var vi hos Nea och Jögge och åt lite tacos och Maria hade bakat nå muffins som jag var tvungen att trycka i mig också... :p sen satt vi bara och surrade och så åkte jag in till Ida He efter ett tag, och där var alla inte så vidare nyktra, jag och Hanna Ek var väl de lugnaste i sällskapet om jag får säga det själv. Sen kom Maja och joijnade våran nyktraklubb.. :) Fasiken vad jag ha beslutsångest över vad jag ska göra när jag fyller 20...men nog skulle det vara jävligt roligt att dra ett gäng till stockholm över helgen faktiskt :) bo på nå ruckelhotell och shoppa sönder världen :p

Men nu ska jag göra ett ryck

Men...bulla!

Alltså jag måste bara klaga på vilken hemsk natt jag hade igår....
Först så var jag inte det minsta trött så jag slog på en film. Jag fick för mig att jag var döende och skulle drunkna av vätska i mina egna lungor eftersom jag klart och tydligt hörde och kände hur det BUBBLADE i dem och det kom ingen slem då jag försökte hosta. Tillslut när jag väl blev trött kom lilla mini-hunden Bizzi och hoppade lätt som en liten fjäder upp i sängen. Tog all plats och vandrade runt lite innan hon äntligen la sig stilla bakom mig, så när jag då höll på somna kommer såklart katten Pip och landar rakt på mig. Efter det när jag äntligen har somnat drömmer jag att någon puttar mig jättemycket så tillslut vaknar jag och då är det såklart (!) Bizzi som drömmer och ligger och krafsar mig i ryggen med sina härligt stora mega tassar. Ja, nå då har jag ju vaknat av det kanske 3 - 4 gånger och sen vaknade jag igen av världens hostattack och låg och hostade i säkert 45 minuter eftersom jag varit korkad nog att inte ta upp vatten och var för slö för att gå ner och hämta. Sen då så somnar jag ju om och vem tror ni är söt nog att hon ringer och väcker mig 10 i 8?! Jo, Nea. Bara för att hon tyckte att det var roligt... haha. Så jag har varit lite smågrining idag på jobbet... haha
Meen nog tror jag att jag måste ta upp Bizzan och låta henne sova med mig inatt igen, för lite mysigt är det ju när hon bufflar i mig med lilla nosen och vill bli kliad :) Jag älskar Bizzi, och Bizzi älskar mig :)


          

Ikväll har vi spelat spel hos Tomas, och jag kan ju lugnt säga att jag och Jörgen ägde. Även om vi inte vann så var vi ändå bäst, 2a kom vi iaf ;)
Det var faktiskt riktigt skoj, och jag och Nea har bestämt att vi ska spela det imorgon också!
Annars har jag som inte gjort så mycket idag, har haft sjukt med träningsvärk sen träningen igår och sen har jag varit och simmat med Maja och då släppte den faktskt nästan helt :)
Imorgon så ska vi (jag och Nea) på en liten skoterutflykt, så hur det går ska det ju bli minstsagt intressant att se! Haha...
Men nu ska jag lägga mig i sängen och se klart Wallander filmen jag började se igår!


Trött...

Har varit och simmat en halvtimme med Maja och Agnes sen gick jag och Maja på body pumpning och imorgon lär jag ju behöva ringa efter en bärgare för att ta mig upp ur sängen, för dra mig nu fram och baklänges och åt alla håll o kanter vad jobbigt det var. Men självklart så har man skrivit upp sig inför nästa vecka.. Jag och Maja ska bli träningsnarkomaner och snyggast i överkalix innan sommarn tänkte vi ;) haha...
Idag har jag ju även varit på Af på den där grejen som var..och på måndag börjar jag en utbildning i ötå som möjligen kan leda till anställning, men vi får väl se om jag är en stjärna på det där med telefonförsäljning eller inte :p
Sarah ringde nyss och undrade om jag kunde byta eftermiddagspasset mot mitten imorgon, och tacka för det.  Jag tycker ju personligen att mittenpasset är det bästa passet att jobba, man börjar inte för tidigt och jobbar inte så sent heller! Så jag är som lite smålycklig här jag sitter nu. TROTS att jag var beredd att packa ner pappa i en liten ask och spola ner asken någonstans för en stund sen. Men nu är jag ju på lite bättre humör... :)


Irriterad.

Man kan vara på jättebra humör, men så kommer man hem och POFF så sjunker humöret till botten igen.
Tänkte göra lite nk här på en stund sen får jag se va som händer och sker ikväll :)

Ciao

Korv och makaroner 4life

Idag har jag hängt med Hanna hela dagen :) vi steg upp vid 11 och låg o surrade med Jesper en stund sen for vi till bagarvägen och spelade poker. Sen for vi till mig och städade ur bilen och jag kan ju säga att 50%av all skit som låg där var INTE mitt. Men men.. .sen gjorde vi schema på vippa och efter det tänkte vi vara extrema fetton och äta på köket, men nu sitter vi i sandudden och ska äta korv och makaroner istället :)
Har som ingenting mer vettigt att skriva, såå so long suckers.

Over and Out.

Happy birthday.

Idag fyller min mamma 43 år, så det är tårta och ballonger på hedensbyn. Woohoooooooooo



I feel sick...

Usch, vad det är extremt synd om mig. Jätte, jätte, jätte synd faktiskt.
Idag har jag börjat städa mitt rum, och det är faktiskt extremt duktigt att ens tänka tanken eftersom mitt rum är nog det äckligaste stället i hela Överkalix. Typ.
Men jag började jätteseriöst, och snörde ut allt, alla hyllor skulle rensas, alla lådor...ja, allt. Och det gick ju bra en stund. Efter att hyllan var rensad och jag såg mig omkring och sängen var ett berg av kläder och grejer från byrån låg på hela golvet kände jag mig jättesjuk. Så det mesta av kläderna åkte ner i smutstvätten och resten in i kallgarderoben. Grejerna tröck jag ner i byrån igen och tänkte "jag tar hand om resten imorgon". Men jag lyckades iaf skänka bort en tröja till  rödakorset. Resten av mina kläder tänkte jag att "jag kanske kan ha den då....." och så åkte de tillbaka in i garderoben igen.
Haha, jag ska nog inte satsa på ett yrke inom städbranchen iaf.
Men nu ska jag trycka mig full i alvedon och sen är det sängen nästa...

Sjuk, sjukare, sjukast.

Jag har lagt bort rösten någonstans och nu kan jag inte hitta den.
Fy fan vad jag mår dåligt, näsan är helt igentäppt, huvudet dunkar värre än värst osv osv.........det är överdrivet synd om mig.
Moa har sett Björn Gustafsson i stockholm och jag har sett pappa i överkalix. Livet är alltid rättvist.

......

Igår var vi hos Malin och en sväng hos Anna och Johan.
Och idag är jag sjuk, ont i halsen och feber....så det är som synd om mig.

Samtal med dolt nummer är det bästa jag vet.
Woho.
Nu ska jag se en film och ta det lugnt.

RSS 2.0