Football

nu så är jag hos min kära faster men dom är inte hemma så jag ska ta min boll och gå till fotbollsplan.. haha, nä men jag ska ner och se när mois har träning för sen ska hon komma och snacka skit hos mig.. tänkte städa under tiden. Pappa har kommit och väckt mig ur min skönhetssömn ikväll, så då fick han höra ett och annat sen fick jag dåligt samvete... haha
Meeeeeeeen som sagt, fotbollsplanen nästa.

Ni har väl inte missat mina nya bilder på pixxxbox/facebook?! ;)


Hedensbyn.nu

Nu är jag hemma på heden, pappa har lagat middag till mig. Annars har jag jobbat till 2 idag, sen har jag städat lite snabbt i lägenheten, dammsög hela och plockade till lite i vardagsrummet och köket, sen har jag handlat lite mat och sådära..
Men nu ska jag tillbaka till bränna igen.
so long suckers

Chicago...

Nu är jag hos Annika och Hasse, igen, och glor. Har varit på en promenad med Moen tidigare, och snart ska jag hem och nanna kudde eftersom det inte blev mycket sömn igår.. :) Har jobbat på knottet idag, och imorgon blire nyckelpigan och sen ötå...
men nu ska jag ladda upp inför en omgång chicago ;)

Tralalala

Nu är jag hos Annika och Hasse, ska snart gå hem och dra täcket över huvudet och glo på en film eller två som jag har lånat av Enbom. Och imorgon får jag lön, och då ska jag shoppa mat till lägenheten...


so long suckers..



Torsdag

Idag är det torsdag och jag tillbringade gårdagen i tron om att det var fredag.
Har nyss kommit hem och snart ska jag och mamma till lägenheten och städa!

You say what?!

Idag frågade André mig i vilken värld jag lever, och ibland kan man ju undra. Haha


Ida säger:

Malin, hur ska vi kunna vänta till nästa sägsong av greys??!

MALIN säger:

ja de vettefan, de är ju sjukt länge dit. Å nu har man sett sista oth också.,. deras jäcla perfekta liv, grät såklart en skvätt haha.

Ida säger:

jag har gett upp att se det.. haha är tom efter tv:n

haha

MALIN säger:

ja kom också efter tvn men började se på internet å då kunde ja inte sluta. Peyton å lucas har fått barn.!

Ida säger:

jag gillar inte peyton så jag blir bara irriterad när jag ser det. hahah

men alltså....greys! Jag kan fan inte släppa det...

MALIN säger:

nej asså de är sjukt, ja vill veta vem som ***

censurerar det på slutet för er som inte vet vad som händer.....men helt sjukt är det då iaf!


Woho

Nu har jag nyss ätit lite lunch tillsammans med min far, har promenerat med Sandra in till bränna för ett tag sen och så kollade vi i lägenheten och nu är det bara en vägg kvar innan den är klar!! Så förhoppningsvis är det inflyttning i helgen! ;)

Lalala...

Igår var jag och kollade lite i min lägenhet, och dom har bara 2 väggar kvar att tapetsera, en i köket och en i vardagsrummet!! :)
Nu ska jag borsta hår och tänder och sen ska jag nog ta en promenix in mot bränna!

so long suckers



The weekend.

Jag blir gaaaaaaalen!

Men från det ena till det andra så tänkte jag bjuda på lite bilder från ihelgen...:)


Startade upp lite hos Anna och Johan


Anna ville som vanligt inte vara med på bild



Johan och Jens


Jag och Mallan :)


På lördag var det 20års middag hos Lina


Jag och Malin Em

'
Jonas och Hanna


Majsan


Nu ska jag se sista Grey's avsnittet igen, eftersom jag var för chockad för att ta in vad som verkligen hände när jag såg det i lördags! Usch, jag säger som Malin sa efter att hon hade sett det "man mår fan illa"

Måndag ..

Somnade tidigt igår, typ 10 så jag har sovit nästan 12 timmar inatt vilket kunde behövas. Bilen är på lagning så nu ska jag dra mig i duschen, koka kaffe sen ska jag ta en promenad mot bränna :)

Hoho..

Idag fyller sockerpullan 20 år så snart ska jag dit och gräva i mig nå grillmat :) Men det blir dock nyktert för min del ikväll, fast det blir nog kul iaf.



Fredag!

Har nyss kommit hem, har varit med Anna hela dagen.. Promenerat hit och dit och fram och tillbaka. Jag ska dra på mig nå kläder och sminka mig lite, sen ska jag nog ta och promenera in till bränna! :) Är ju så satans fint väder ute, + att jag har ätit onyttigheter så det räcker för resten av året idag!! Haha

Meeeeeen ska som sagt fixa till mig lite nu.. so long suckers

Bulla

Nu är jag hos Anna, hon har bakat bulla och jag ha ätit deg så nu känner jag mig som en jättenbulla hela jag.
Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram

Hojja,,

usch vad jag är förkyld. Bläää... Ska iaf fara upp på fri just en sväng idag, sen vet jag inte vad det blir. Men det blir
då lugnt eftersom Lina fyller 20 imorgon och då är det grillparty :)




Dåligt humör.

Är trött som ett cp idag = att jag är på lite sämre humör. Men har iaf varit hos Malin och surrat, samt gjort lite planer. Trevligt trevligt, men nu ska jag sova så att man orkar med maskeraden på dagis imorgon!



so long fuckheads

Skaaaavsår...

Tog mig till brännabron innan jag var tvungen att ge upp min morgonpromenad, skavsår som heter duga! Fy faan vad ont det gör att ha på sig skor, så imorgon blir det foppatofflor om det inte har blivit bättre...det kan jag ju meddela er!
Har ju iaf varit på Nyckelpigan idag, sen ringde de från bussgods och sa att mina möbler från IKEA hade kommit så då fick jag hetsa mig hem och duscha/byta kläder innan jag åkte och packade in möblerna i lägenheten sen var det raka vägen mot ötå och jobba. Så när jag kom hem hann jag se en stund av Mois fotbollsmatch, samt pussa lite på Filip som fyller 14 (!) år idag :) sen var jag en sväng till Daniel och såg när han och Krille spelade dator och nu ska jag vinna 1 miljon på svs innan jag går upp och lägger mig.
So long suckers.......... :)




En gammal bild på födelsedagsbarnet :)


Good morning

Igår vann jag 50 kr på en triss jag fick på jobbet och 10 minuter senare hade man spenderat upp dom pengarna på skit. Seen så hände det inte så mycket, var ut och gick en sväng med Moap, Hanna och Erika en sväng.
Nu börjar jag jobba på en timme så jag ska dra på mig nå kläder och halsa lite kaffe och sen ska jag promenera till jobbet.
Snart kommer Hanna Hännet Wennberg hem :)



Bizzi saknar dig jättemycket Hanna :)

Puss & kram ;)

Igår shoppade jag och mamma 101 (!) varor på IKEA, vi var riktigt duktiga om jag får säga det själv. Efter att vi gått igenom halva affären var mamma tvungen att springa efter en till vagn eftersom vi märkte att vi börjat lasta alldeles för många saker i kökslampan, så totalt hade vi 3 vagnar att släpa runt på. Efter IKEA var vi så sjukt trötta så att vi var tvugna att skita i Rusta! Så idag har vi varit till GK´s en sväng och köpt tvättmedel och sånt där skit, hittade några fula skålar och nå snapsglas som jag köpte också. Sen har jag börjat packa, så nu har jag bara kläderna kvar, och det är väl det som är jobbigast att gå igenom och packa ner...
Har även hunnit promenera med Bizzi till bränna en sväng också, så lite har jag ju fått gjort idag iaf :) Imorgon ska jag till bostäder och säga att jag måste ha nyckeln så att jag kan ställa dit soffan och bordet när det kommer i veckan! Woho ;)

Här kommer även lite bilder från Hanna & Jonas grillparty i fredags ;



I Love Them ;)



Mästerkockarna ;)



Ingen fest utan lite våghals :p


Hockeypojkarna





Jag fick manikyr av Martin, och han var fan ganska duktig :)




Ikea,

Nu är det strax ikea, jag ska bara hoppa i duschen så att man ser ut som folk igen.

Grillparty

Har varit hemma från jobbet idag för att jag är som hängig och har lite feber. Nu är jag hos Hanna och Jonas på grillparty, det blir dock LUGNT för min del ikväll. Dels för att jag ska klara av att cykla hem och dels för att det är IKEA för hela slanten imorgon :D

P.s Lisse, vi ska partaja som tusan i sommar så laga dig hem nu!!! ;)

Himmel,

usch vad jag är sjuuukt trött alltså! Blä...
Har jobbat till halv 3, sen har jag och mamma varit till lägenheten och valt ut tapeter i alla rum :) Sen gick jag och Moa hem till heden och hämtade min bil och så till André och åt tomatsoppa som Hanna lagat, efter det simmade jag och Hanna en stund, och så tränade vi på tallvik just också. Nu ska jag studsa i duschen och sen mina kära vänner ska jag SOVA!

Promenix, javisst

Idag har jag fan varit duktig. Har gått till bränna före jobbet och hem från bränna efter jobbet, sen åt jag inte en endaste onyttig smula hos Annika utan gick istället och mötte Moa och André och så gick vi till sandudden, sen har jag Moa och Hanna tränat en sväng också. Och vi har även börjat med soppdieten idag, vilket betyder att jag SKALL vara nykter ett tag framöver nu. Såå Hanna Ek, det blir en nykter grillfest för min del ihelgen :)
Har även tittat på tapeter med både Moap och mamma idag, vi delar lite åsikter. Men har nog bestämt mig för vardagsrummet nu iaf....kanske! Haha
Fick även veta min present av min bästa moster i hela världen, en weekend i Stockholm med henne!!! Fatta hur kul! :)
Är på överdrivet bra humör nu, men det är bara för att jag nöter min nya favoritlåt ! Ni kan väl inte tro att jag nöter en låt?! ;)



Varje dag rider omkring
Varje natt din emot min
hindren är för längesen förbi
na na na na na na



Sataan,

så jag är trött. Helt sjukt. Men kunde inte somna förens halv 3 igår och så har jag vaknat halv 7 så det är ju inte så konstigt heller. Men ikväll kommer det inte att bli några sömnproblem iaf. Ska åka och lämna bilen hos pappa och kanske gå hem med hunden om det har slutat regna. Kanske man vaknar till lite grann iaf :)

Naken...

Okej, inte riktigt. Men inte långt ifrån. Nu ska jag dunka på mig nå kläder och ta Bizzi och gå till bränna innan mamma och dom kommer så kan jag ta bilen sen! :)

Skavsår.nu

Idag har jag faktiskt gjort ganska mycket... Steg upp runt 10 och tog det lugnt till 12 då jag gick till bränna, Sandra och min sötaste Alexander mötte mig halvvägs, sen gick jag in på bostäder och sa att jag skulle ha lägenheter och tog den där tapetboken. Sen gick jag och Sandra till henne och såg på tapeter och jag passade på att mysa med Alexander. Sen hämtade jag Hanna i sandudden och vi åkte till systemet och köpte en whiskey till Krillan sen åkte jag och lämnade den och sen har jag jobbat till just efter 8 och när jag kom hem gick jag å mötte Jesper, Hanna och Moap och så gick vi till bränna. Så nu har jag skavsår av mammas skor som jag snodde på min senaste promenad. Och imorgon jobbar jag 9 till halv 4 så sen får vi se vad som händer. Jag & Moa ska iaf se på tapeterna så ska Moa få välja ut några snygga, själv är jag inte så bra på sånt dära :p haha



Lite att göra

Namn: Ida Helena Sofia
      Tilltalsnamn: Ida
      Födelsedag: 25 april
      Hemstad: Överkalix
      Ögonfärg: Brungröna
      Hårfärg: Blond
      Längd: 168, typ?!
      Höger/Vänsterhänt
: Höger
      Värsta vana
: Kommer inte på någon speciell nu, men finns säkert många....
      Stjärntecken: Oxe
      Skostorlek: 38
      Är dina föräldrar skilda: Nix
      Skor idag: Inga just nu
      Din svaghet: Redbull... haha
      Mål för 2009: Skaffa ett liv
      Mest använda fras på msn: Okej
      Det första du tänker på när du vaknar: Jag sover en liiiten stund till...eller, vad är klockan?!
      När går du och lägger dig: Olika, kan bli rätt sent ibland
      Bästa minne: Har många fina minnen

      Favoriter

      Färg
: Rosa
      Mat
: Tacos 
      Sport
: Basket
      Djur
: Bizzi
      Glass
: Magnum temtation
      Godis
: Choklad
      Affär: H&M
      Numme
r: 6
      Helgdag
: Julen
      Årstid
: Vår/Sommar
      Parfym
: Vet inte

Vänner och livet
Vad vill du bli när du blir stor: Rik
Hur vill du dö: Helst aldrig..
Vem av dina vänner är mest lik dig: Vet inte.
Vem får dig mest att skratta: Alla
Vem har du känt längst: Lina Larsson
Vem är blygast: Jag vet inte...?!
Vad är den bästa känslan i världen: Kärlek, att ha pengar mm
Värsta: Ångest och att känna sig ensam..usch
Vart vill du bo i framtiden: Gärna utomlands ett tag, sen Sverige
Hur länge tror du att du kommer leva: Inte länge.


Har du någonsin
Varit kär: Ja
Blivit dissad: Ja
Rymt hemifrån: Ja
Föreställt dig ditt ragg naken: Nejnejnej
Skolkat: Japp
Sovit utomhus: Ja i tält i allafall..
Gråtit i skolan: Ja
Spytt i skolan: Nej
Velat bli modell: Nej
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Ja
Sett en död människa: Yes
Druckit alkohol: Ja
Ätit sushi: Ja
Varit på scen: Ja
Snattat: Ja säkert
Varit full: Ja
Retats: Ja
Blivit nerslagen: Haha, japp.


Du
Svär: Lite för ofta kanske
Sjunger bra: Nää
Dushar dagligen: Oftast
Tycker att du är attraktiv: Nä
Kommer överens med dina föräldrar: Ja oftast..men inte just nu.
Gillar åska: Ja det kan vara mysigt
Spelar något instrument: Nej
Går till kyrkan: När jag måste
För dagbok: Ibland
Sjunger i duschen: Haha, ibland :p

This or that:
Pepsi/Cola: Hatar båda två..
McDonalds/Burger king: McDonalds
Singel/gruppdate: Haha, jadu
Choklad/vanilj: Choklad
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/veg: Kött
Tv/film: Film
Gitarr/trummor: Gitarr
Kinamat/mexikanskt: Kinamat
Kakor/paj: Paj
Blind/döv: Döv


Kan du:
Gå ner i splitt: Nej, men nästan :)
Skriva med båda händerna: Klart jag kan..
Vissla: Jaa,
Blåsa en bubbla: Ja
Ha dina ögon i kors: Ja
Nudda näsan med tungan: Nej
Äta vad du vill utan att oroa dig: Haha nä absolut inte


Vem var den senaste personen:
Du nuddade: Pappa, typ
Du pratsde i tfn med: Hanna
Msnade med: Markus
Du kramade: Säkert nån ihelgen
Du skällde på: Moa
Sportade med: Moa


Senast du:
Skrattade: Idag
Filmen du såg: AMUSEMENT
Drog ett skämt: Vet inte..eller jofan, på föregående fråga :p


Random:
Vilket land skulle du vilja besöka: USA
Hur många kuddar sover du med: Några
Dricker du mjölk: Jaaa
Person du hatar mest: Tänker jag inte skriva här.
Var tror du vi hamnar när vi dör: Ingenstans
Hur många signaler innan du svarar: Beror på vem som ringer
Borde man uppfinna: Ingen aning
Lekte du med Barbie som liten: Ja


Wohoo

Ikväll har det inte hänt mycket, har varit med Maja, Moa och Hanna och sett på min framtida lägenhet (om nu allt går som planerat). Ska in på bostäder imorgon och säga att jag vill ha den OM dom tapetserar om hela lägenheten och fixar några andra skavanker...
Sen har jag inhandlat halva Krillans present, ska på en vuxenbutik imorgon och fixa andra halvan bara :)
Har även haft maratonsamtal med Linnea om precis allt och nästan alla, så det tog sin lilla tid det med! Och bara för att nämna Linnea en gång till har vi en sak gemensam ; Vi kan nöta samma låt 100 miljoner gånger om och vi blir lik aldrig less dom! :p

Nu ska jag gråta sönder världen till Grey´s anatomy och sova för imorgon ska jag promenixa in till bränna!


Huvudvärk.

Är på jobbet nu, gick som segt första passet för att jag hade lite smått i psyket men sen fick jag iväg 6 nu på andra så snart ska jag heeeeem och se vad alla mina sötnosar gör... :)
Men men men nu ids jag inte skriva nåmer, för jag har så mycket annat för mig.. Spaning tillexempel ;)

Min favoritlåt för tillfället :)

http://www.youtube.com/watch?v=0ssz93XTQ8Q

Det här är sjuka dagar
känner mig ju inte så frisk.
Det är dig som alla jagar
och vi tar en liten risk.
Och jag kan inte sova
och får inte benen att stå still.
Det är svårt att leva
när man vet vart hjärtat vill.


Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att hjärtat är förfört,
det slår som en feber, som allt vore kört.
Vilken otur att hjärtat är förstört.

Söndag,

Så har helgen varit och farit...
I torsdags så badade vi bastu hos Hanna, och jag skar sönder nageln på en rakhyvel..sen drog vi till Maja på middag och efter det var vi hos Andre, sen for jag och Malin Em till Malin E och var där en stund tills vi gick mot torget. Och vid konsum upptäcker jag att min telefon var borta  men hittade den inte, så sket i det och tänkte att "den är säkert hos Malin" iaf så gick vi då till torget och frös ihjäl innan jag åkte taxi hem. Vaknar upp med smått ångest över att telefonen är borta så halv 10 på morgonen dunkade jag på mig ett par skor och byxor och vandrar in till bränna och Malin och letar min telefon, utan resultat. Så då gick vi upp mot OK eftersom jag var övertygad om att telefonen var där eftersom det var vid Konsum jag upptäckte att den var borta, men där var den inte heller. Så tillslut svarar det i telefonen och personen sa inte vem det var så jag fick i psyket innan jag hörde att det var Markus så då gick jag till Andre på tallvik där Maja, Malin och Hanna också var och där dracks det vin så det räckte och blev över. Så vi vinkade av Malin Andre och Markus till luleå/göteborg och beställde mat från köket och åt lite med Moa p sen så tog jag mig en välbehövlig powernap i några timmar och efter det duschade alla och så for vi till Anders och var där typ hela kvällen, så igår när jag vaknade for jag med Moa till luleå för att köpa linser men det blev att vi stannade och har kommit hem idag.
Så idag har vi grillat korv på brännaberget och sett en film, sådär lagomt mysigt :) Och nu ska jag sova..
Meeeeeeeen hur vi har haft det bra ihelgen ;)



Luleå...

Nu sitter jag i luleå hos Mallan med Moap. Vi skulle ju bara hit en sväng men det slutar med att vi kommer hem imorgon :)
så om det blir piteå eller någon annan liten fest ikväll återstår att se :)

RSS 2.0