Luleå, igen!

Nu sitter jag hos Håret och Henning i luleå... imorgon ska jag hetsköpa julklappar. Hoppas att det inte är mega mycket folk så att man bara vill skjuta ner alla med en k-pist bara...vilket det lär vara! Och jag hatar det. men men, får väl skylla mig själv att jag är ute i sista sekunden.
Idag när jag höll på prata om en kamera så frågade mamma om det är vad jag vill ha i julklapp och så sa jag ja, så då var det bara att åka och köpa en julklapp till mig från mamma och pappa. TACK! :) Bästa julklappen det här året, utan tvekan.......om inte mamma och pappa har tingat en valp av Stefan och Yvonne nudå, det skulle ju vara lite bättre... ;) eller en inslagen Skruttan Jr ;)
Hahaha...nämen jag är som glad över kameran, vilket ni också lär vara för hädanefter kommer pixbox och bloggen att invarderas med superheta bilder på mig och mina snygga kompisar ! :p

Kommentarer
Postat av: Lotta

Jag vet visst är hon :)

2008-12-22 @ 23:20:03
URL: http://lottish.blogg.se/
Postat av: Eken

Oh no... ;)

2008-12-22 @ 23:52:26
URL: http://oakiz.blogg.se/
Postat av: cattis

Okidoki :) Visst saknar jag Australien, det var ju grymt där! Men jag trivs hemma också, har flyttat till uppsala för att plugga! Vad har du för dig?



God jul:)

Kramar!

2008-12-23 @ 20:43:31
URL: http://vitanova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0